Стопанска камара ще помага за икономическото развитие на Банско и Разлог

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско

В град Банско наскоро се проведе среща за учредяването на Стопанска камара Банско – Разлог. Това ще бъде сдружение с нестопанска цел и ще извършва дейност в обществена полза. То е доброволно обединение - организация на работодателите в общините Банско и Разлог и е работодателска организация по смисъла на чл. 49 от Кодекса на труда.

Основен приоритет, който се постави от учредителите за дейността на сдружението, е да съдейства за постигане на устойчиво икономическо и социално развитие на региона и да подпомага развитието на пазарна икономика в съответствие с интересите на своите членове.

За председател на УС на Сдружението бе избрана Рая Коева-Вълкова от Банско. Предстои регистрирането на организацията в Търговски регистър и в Регистъра на юридическите лица с нестопанска цел, след което в офиса в центъра на Банско всеки ще има възможност да се възползва от възможностите, които дава членството в Стопанска камара Банско-Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини