И в лова най-важно е приятелството - дружините от Брежани и Сенокос откриха сезона с обща трапеза

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

След 40 години ловните дружини на село Брежани и село Сенокос се събраха отново, за да дадат вчера начало на новия ловен сезон 2023/2024.

Малко повече от месец след като 52-ра ловна дружинка от село Брежани и 53-та ловна дружинка от село Сенокос организираха първия общ ловен събор край църквата "Св. Мина" в село Мечкул, двете дружини пак се събраха.

Ловджии, роднини и приятели от селата Брежани и Сенокос, както и гости от други населена места, седнаха на обща трапеза, за да си пожелаят успех и наслука.

За доброто настроение на всички се погрижи оркестър, който повдигаше градусите на празника. Веселите ловци не спираха да се поздравяват с хубави песни.

Вкусен курбан и скара бяха подготвени за всички присъстващи.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини