Община Струмяни иска да оборудва с нови уреди социалния патронаж

Снимка: Община Струмяни
Снимка: Община Струмяни

Община Струмяни кандидатства за финансиране, с което да се закупи ново и модерно оборудване за Домашния социален патронаж. Общинският съвет възложи на кмета Емил Илиев да изготви проектно предложение и да го внесе във Фонд „Социална закрила“.

Проектът е със следното ноименование - “Закупуване на електрически уреди и обзавеждане за нуждите на домашен социален патронаж – Струмяни”. При одобрение от страна на Фонд „Социална закрила“ да се изпълнят всички необходими дейности за модернизирането на това социално звено, решиха още местните парламентаристи.

Общински съвет – Струмяни разрешава на кмета Емил Илиев да предостави от общинската хазна сумата от 3600 лева за изпълнението на проекта. Тази сума представлява 10 % от общия размер на исканата сума и е съфинансиране от страна на Община Струмяни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини