Абитуриентите завладяха Банско с красота, чар и стил

Снимка: Община Банско
Снимка: Община Банско
Младостта и красотата шестваха тази вечер в центъра на Банско. Пред погледите на учители, родители, близки и приятели, в празнично дефиле преминаха абитуриентите от първия випуск на Средно училище „Неофит Рилски“, от Професионалната гимназия по електроника и енергетика и от Професионалната лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров“.
 
Отличните в спорта и в училище Лили Питова и Иван Главчев от СУ „Неофит Рилски“ с вълнение и благодарност се обърнаха към учителите и с пожелание към връстниците си  - да бъдат смели в мечтите си.
 
Секретарят на Община Банско Иван Докторов поздрави абитуриентите от випуск 2023 година. В приветствието си той им пожела да правят това, което обичат, и да обичат това, което правят. Той изрази надежда, че връзката на младежите с Банско ще остане винаги здрава и силна и много от тях ще намерят своята реализация тук. Вие сте тези, които можете да го направите още по-хубав и привлекателен – истинска визитна картичка на България, подчерта секретарят.
Под звуците на песента за вечното приятелство, която изпълни Александра Полежанова, абитуриентите пуснаха в небето десетки балони като символ на надеждата и вярата в бъдещето.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини