Откриха обесил се цирковия артист край село Дагоново

Давид Бузгьов, снимка: Фейсбук
Давид Бузгьов, снимка: Фейсбук

Откриха мъртъв цирковия артист Давид Бузгьов, който осем денонощия бе в неизвестност. Той се е обесил на дърво в гора над белишкото село Дагоново, където е бил на гости на сестра си. 54-годишният мъж споделил пред близките си, че е отчаян и иска да сложи край на живота си.

„Давид е от село Черна Места, но е дошъл да гостува в нашето село. Открит е в местността Колашовата махала, която е на стотина метри от последните къщи. Обходихме огромен периметър край селото, но точно там не сме минали”, каза днес кметът на Дагоново Иван Барабунов.

В предишните дни близо 100 души участваха в акции по издирването на изчезналия Давид, но безуспешно. В тях се включили местни хора, полицаи, планински спасители с кучета, ловци, членове на мотоклуб. Миналата събота пуснали и дронове, но и те не го намерили.

Давид Бузгьов цял живот е работил като цирков артист, какъвто е и баща му. От години е част от различни трупи в чужбина. В края на миналата година се е върнал у нас, за да си подмени личните документи, после се върнал в Испания. Дошъл си в Дагоново отново преди близо два месеца.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини