Мъртво пияна шофьорка катастрофира на АМ Струма

Мъртво пияна шофьорка катастрофира на АМ Струма

Мъртво пияна шофьорка катастрофира на автомагистрала Струма. За щастие инцидентът се размина без жертви и пострадали.

На 8 май около 17.20 часа при ясно време и мокър асфалт, на АМ „Струма“ в района на 158 км, правоспособна водачка на 40 години от санданското село Катунци, управлява лек автомобил „Опел Астра“ с несъобразена скорост и след употреба на алкохол.

При извършване на маневра изпреварване, водачката губи контрол над управлението на автомобила и се блъска в еластичната ограда вляво. Техническото средство е отчело 2,55 промила алкохол. На водачката е съставен акт, изготвен е и талон за медицинско изследване. При извършен медицински преглед е установена лека подутина в областта на главата на водачката, която е без опасност за живота. За случая е уведомена прокуратурата.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини