Ревност е най-вероятната причина за убийството в Коларово

Ревност е най-вероятната причина за убийството в Коларово

Най-вероятната причина за убийството на 47-годишния мъж от петричкото село Коларово е ревност. По тази първоначална версия работят криминалистите от Благоевград. До момента няма задържани, провеждат се разпити на близки на убития мъж.

Георги Рачков бе застрелян тази нощ с един куршум пред дома му. Той е земеделец, жена му пък е шивачка. В селото никой не знае да е имал неуредени финансови взаимоотношения с някого.

Мъжът се прибирал снощи и малко преди полунощ, пред дома му, докато отключвал входната врата, е е покосен от един куршум в гърба.

На безжизненото тяло в двора на семейната къща се натъкнала съпругата му, която подала сигнал на тел. 112. 

Засега криминалистите работят по една основна версия - убийство от ревност. Рачков имал връзка с друга жена от селото, която се развела заради него. 

Разследващите все още установяват и какво е огнестрелното оръжие. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини