Полиция и жандармерия с атака срещу престъпността в Сандански

Полиция и жандармерия с атака срещу престъпността в Сандански

В ход е специализирана полицейска операция в община Сандански и в община Кресна. Отрано тази сутрин десетки полицаи и жандармеристи са в акция. Целта на органите на реда е да противодействат на престъпността и на престъпленията, свързани с нарушаване на политическите права на гражданите.

Другата задача на акцията е да се осигури опазването на обществения ред. Проверяват се криминално проявени  лица, моторни превозни средства, сервизи, заведения.

До момента са задържани 6 души, рловерени са 10 адреса, 17 моторни превозни средства и 28 лица.

Такива операции в Пиринско вече се проведоха няколко пъти. На 8 март в град Петрич и на 16 март в Гоце Делчев. Тогава бяха задържани няколко души, но нито един от тях не бе арестуван заради купуване на гласове и нарушаване на политическите права на гражданите.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини