Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от Гоце Делчев се срещнаха с представители на спортните клубове

Снимка: БСП, пресцентър
Снимка: БСП, пресцентър

Среща с представителите на спортните клубове в гр. Гоце Делчев проведоха кандидатите за народни представители от листата на "БСП за България" Богдан Боцев, Ивелина Гущераклиева и Асен Янкулски. "Срещата ми с представителите на всички спортни клубове е задължителна по време на всяка предизборна кампания. С тях общуваме изключително често и ползотворно почти ежедневно, винаги съм им оказвал подкрепа в работата ми и като заместник-кмет на общината и като народен представител. Сега обаче, имаме повече време да обсъдим нещата, които трябва да се променят на национално ниво и да се извади спорта от тежката криза, в която се намира", коментира кандидатът за народен представител Богдан Боцев.

По време на срещата са разговаряли за проблемите и предизвикателствата в областта на спорта, с които се среща всеки един от тях в работата си. В програмата на „БСП за България" е отделено специално внимание на развитието на спорта, особено на масовия спорт. За да могат децата и учениците да тренират различни видове спортове е нужна и необходимата база, за която в момента се грижат основно общините. "Според нас от БСП, това трябва да се промени и да се превърне в държавна политика. А това означава да се отделят повече средства за изграждане на спортни площадки в населените места, както и за издръжка на спортните клубове", каза още Богдан Боцев и допълни: "Благодаря на всички тях за добрата ни съвместна работа и за подкрепата, която винаги съм получавал от тях. Благодаря им, че и този път застават до мен и ме подкрепят!".

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини