Обучителни семинари по проект

Обучителни семинари по проект

                                                                                    

 

                                                                                                                ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

 

Информираме ви, че в периода от 16-и до 19-и март 2023г. в гр. Банско, офис Д7а, Апартаментен хотел „Сидър лодж 4“, гр. Банско с административен адрес: гр. Банско, ул. „Страгите“ №2, ще се проведат два двудневни обучителни семинара по проект „Оказване подкрепа на предприятия, търсещи растеж с акроним SeeG“ (договор за безвъзмездна финансова помощ Β6.3а.28/26.04.2021) по Програма ИНТЕРРЕГ V-А Гърция – България 2014-2020, както следва:

На 16-и и 17-и март - за съществуващи предприемачи/предприятия на теми: „Адаптиране на бизнеса към новите изисквания на Международната организация по стандартизация (ISO)“ и „План за непрекъснатост на бизнеса (BCP)“.

На 18-и и 19-и март - за нови/стартиращи или бъдещи предприемачи на теми: „Насърчаване на личностно развитие и увереност“ и „Умения за работа в мрежа“.

Също така, по време на събитията, ще се презентират и дискутират дейностите, целите, очакваните проектни резултати и приноса за всички потребители, както и напредъка, стратегически документи, инструментите за постигане на целите и друга полезна информация.

Проекта включва основно меки мерки в обхвата на повишаване културата на предприемачеството, подпомагане създаването на бизнес, изграждане на нови умения и подкрепа на нови или съществуващи предприятия. SeeG има за цел да създаде – екосистема, която насърчава предприемачеството и предприемачите, или околна среда, подкрепяща предприемачите (вкл. стартъпи), чрез приспособяване на услуги за техните реални нужди.

Проект “Оказване подкрепа на предприятия, търсещи растеж с акроним SeeG” се изпълнява в партньорство с Търговско-индустриална Камара Родопи (Гърция); Университет Македония – Училище по Бизнес Администрация (Гърция), Агенция за икономическо развитие Банско (България) и Местна агенция за икономическо развитие– Разлог (България).

 

За повече информация: м.:+359886559595, e-mail: Teodora.lazarova@abv.bg

и M.: +359896860750, e-mail: george@noproblemsltd.com

 

„Тази публикация е създадена от „Т ЕНД ЕАМ КЕТЪРИНГ“ ООД и Агенция за икономическо развитие Банско в рамките на проект SeeG, който се осъществява с финансовата подкрепа на Програмата за сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-А Гърция-България 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и националните бюджети на Република Гърция и Република България. Отговорност за изразените становища носят единствено авторите и тези становища не следва да се считат за официална позиция на Европейския съюз или Управляващия орган на Програмата.”

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини