БСП в Гоце Делчев номинира свои кандидати за листата на БСП за предстоящия вот

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър
Общинската организация на БСП в Гоце Делчев номинира своите представители за кандидатдепутатската листа за предстоящите парламентарни избори на 2 април.
На проведената вчера партийна конференция структурата възложи оговорност за пореден път на Богдан Боцев, който вече има опит като народен представител. Освен него, номиации получиха и двама представители на Младежко обединение в БСП - Асен Янкулски и Ивелина Гущераклиева, които също се борят за доверието на хората в Благоевградска област.
 
"Вярваме, че ако сме единни и убедени в своята кауза – ще успеем и ще донесем по-добър резултат на БСП", убедени са в общинската организация. 
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини