Обвиниха банскалия за държане и разпространение на наркотици

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Окръжна прокуратура-Благоевград привлече като обвиняем 38-годишния Борислав Ш. по дело за разпространение и държане с цел разпространение на наркотични вещества. В хода на разследването е установено, че на 14.02.2023 г. на публично място в град Банско мъжът разпространил коноп (марихуана) и кокаин на две лица.

Непосредствено след това в автомобила му, паркиран на ул. „Полежан“ в курорта, в нает от него апартамент в хотелски комплекс в града, както и в жилището му там са открити наркотични вещества, незаконно държани от него с цел разпространение – 521 грама кокаин и 530 грама коноп (марихуана). Предметът на престъплението е в големи размери.

С постановление на наблюдаващия прокурор Борислав Ш. е задържан за срок до 72 часа Предстои да бъде внесено в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини