АБВ стяга редици в Пиринско, избра ново ръководство на структурата в Гоце Делчев

Снимка: Пресцентър
Снимка: Пресцентър

Общинската конференция на АБВ-Гоце Делчев избра ново ръководство на организацията. За председател бе избран Аврам Парнарев, който има трима заместници. В конференцията взеха участие 55 души, като част от тях бяха избрани в ръководството на структурата.

На събитието присъстваха д-р Пламена Заячка – зам.-председател на АБВ и лидер на АБВ-Младежи и организационният секретар на партията Руслан Костадинов. Те изразиха подкрепата си към Парнарев и връчиха членските карти на новоприсъединилите се към АБВ в Гоце Делчев.
 
Новоизбраният общински председател акцентира върху необходимостта от активна работа на структурата и предложи конкретни стъпки и действия. В дневния ред на конференцията залегнаха темите за участие в местните избори и евентуални предсрочни парламентарни.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини