Четири деца, едното на 10 години, убиха мъж във Видинско

Четири деца, едното на 10 години, убиха мъж във Видинско

Четири момчета на възраст между 10 и 17 години пребиха до смърт 59-годишен мъж във видинското село Гъмзово, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигналът за жестокото убийство е подаден вчера към 14.15 часа от двама жители на селото. Те съобщили в полицията за нанесен побой на техен съселянин. Свидетелите разказали, че го видели вчера около обяд да лежи в двора пред къщата си.

Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие. Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, извършили оглед на местопроизшествието. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към тежкото криминално престъпление – по първоначални данни извършено в късните часове на 1 януари, разследващите установили четири момчета от селото.

С полицейска мярка за срок до 24 часа задържали трима непълнолетни – на 15, 16 и 17 години. На малолетен – 10-годишен, е предоставена полицейска закрила.

По случая е образувано следствено дело по описа окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин. 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини