Железопътна катастрофа в Австрия

Железопътна катастрофа в Австрия

В австрийският град Визелбург в резултат на железопътна авария ,електричка в пътници се вряза в товарни вагони, съобщава АРА.

По данни на  австрийската  федерална  железопътна държавна компания  OeBB, два товарни вагона сами са се откачили от глух коловоз и са навлезли на главната линия . След това, веднага в тях се е ударил градски пътнически влак , идващ от  Санкт-Пелтен в Шайбс.

По данни на  пожарната служба две жени са пострадали тежко а 14 души са леко ранени . Машиниста на машината е получил леки травми. Полицията води следствие за инцидента.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини