Направиха фалшива страница на кмета на Петрич във фейсбук

Снимка: Община Петрич
Снимка: Община Петрич

Недобросъвестни лица създадоха фалшива страница на името на кмета на община Петрич Димитър Бръчков в социалната мрежа фейсбук. Използвани за профила са снимки, публикувани на официалната фейсбук страница на Община Петрич, съобщиха от кметството в южния град.

Изрично се пояснява, че кметът Димитър Бръчков НЯМА лична страница или личен профил във фейсбук. Всяка създадена такава цели единствено да бъде използвана в разрез със знанието на кмета и за цели - лесно предсказуеми.

„Единствената страница, от която излизат публикации, коментари, мнения и становища на кмета на община Петрич Димитър Бръчков, е страницата на Община Петрич, която е действаща! На същата страница се приемат мнения, предложения и препоръки на жителите на общината. За създадената фалшива страница вече е докладвано по установения ред!”, предупредиха от Община Петрич.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини