Изграждането на парк с изкуствено игрище за мини футбол в Разлог е на финалната права

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог
Строителните дейности по изграждането на парк с изкуствено игрище за мини футбол в Разлог са на финалната права. До няколко седмици изграждането на парка, който се намира на един от изходите на Разлог в посока Бачево, ще бъде напълно готов. На място ще бъдат обособени зелени площи, алеи, детски съоръжения, кът за отдих както и паркоместа - за удобство на всички посетители и любители на футбола.
 
“След стартиране на проекта за малък парк за спорт и отдих, който трябваше да завърши през средата на ноември, се наложи Община Разлог да извърши ремонт на съществуващия на съответното място водопровод, както и прилежащия отводнителен канал. Въпреки забавянето, с последователните си действия, целим да завършим качествено цялата концепция за парка, за да няма причина впоследствие асфалтът да бъде розкопан заради аварии“, коментира Иван Гюров, зам. - кмет на община Разлог.
 
Към настоящия момент теренът за мини футбол е напълно изграден, а на място продължават довършителните дейности по околното пространство, полагането на асфалтова настилка и свързане на осветлението.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини