Младежка трудова борса ще се проведе в Югозападния университет

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

Центърът за кариерно развитие към Югозападния университет "Неофит Рилски" - Благоевград съвместно с дирекция "Регионална служба по заетостта" организират младежка трудова борса, която ще се състои на 19.10.2016 г. /сряда/ от 11.00 часа във фоайето на Учебен корпус 1.

Трудовата борса ще представи работодатели от региона, които ще обявят своите свободни работни и стажантски позиции.

Търсещите работа ще имат възможност да се срещнат с потенциални работодатели, да получат информация и съвети за избор на подходяща позиция.

За студентите, трудовата борса, предоставя условия за самоинформиране и свободно договаряне с работодателите. Търсещите работа лица имат възможност да избират различни позиции в зависимост от изискваната квалификация и образование за длъжността. По време на трудовата борса студентите и работодателите ще имат възможност за пряк контакт и обмен на информация.
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини