Постно на слънце и щедро на облаци и хлад време днес

Снимка: iStock
Снимка: iStock

Днес над по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Преди обяд по Черноморието и на места в Североизточна България ще има ниска слоеста облачност. Над Западна България облачността, средна и висока, ще се увеличава и вплътнява. Ще духа слаб северен вятър. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд над масивите от Западна България облачността, отначало висока и средна, ще се увеличи и вплътни. Ще духа слаб, по високите и открити части - умерен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 4°, на 2000 метра - около минус 3°.

Над Черноморието ще има ниска облачност, която след обяд на места ще се разкъса и намалее. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 8-11°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини