Молдовец измами мъж в Скрът с „позлатени” вилици, полицията го спипа

Молдовец измами мъж в Скрът с „позлатени” вилици, полицията го спипа

Хитър молдовец успя да заблуди възрастен мъж в петричкото село Скрът и да прибере от него солидна сума пари. Но не се радва дълго на измамата си, защото бе заловен от полицията.

Вече е образувано досъдебно производство, че на 20 ноември, с цел набавяне на имотна облага, е излъган жител на село Скрът. Той е заблуден от молдовския мошеник, че ще му продаде комплект тенджери и комплект позлатени вилици. Вместо „златните” прибори се оказал с някакви метални тенджери с неустановена марка.

На потърпевшия е нанесена щета на приблизителна стойност около 1600 лева. Все едно наистина е купил златни вилици. От работещите по случая полицейски служители е установен 50-годишният извършител на деянието, който е гражданин на Молдова. Той е вкаран зад решетките за 72 часа.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини