Радослав Ревански: Листата на ДПС в Пиринско е много силна, очаквам по-добър резултат на тези избори

Радослав Ревански, снимка: Илинден Прес, архив
Радослав Ревански, снимка: Илинден Прес, архив

Листата с кандидат-депутати на ДПС в Първи МИР-Благоевград е силна и балансирана. В нея място намериха млади и мотивирани наши активисти, както и хора, които нямат нужда от представяне заради своя опит и познания. Това заяви кметът на община Белица - Радослав Ревански. Той е категоричен, че е чест за всички избиратели на партията Делян Пеевски да е водач на листата в Пиринския край, а на второто място да е зам.-председателят на ДПС - Халил Летифов.

Сред кандидат-депутатите има успешни мениджъри, хора със завидна професиолна кариера, ръководители на различни институции и дружества. Всички те са гаранти, че ДПС е олицетворение на заедност, сигурност и стабилност.  

„Затова вярвам, че нашата партия ще постигне един силен и впечатляващ резултат на предсрочните парламентарни избори на 2-ри октомври и в страната, и в Благоевградска област. Разбира се, народът е този, който ще подреди партиите в следващия парламент. Нека хората направят своя информиран и разумен избор”, каза още кметът Радослав Ревански.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини