Рок с хитовете на Aerosmith вдигнаха адреналина на The Brava Balkan Fest

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Много рок и топ хитовете на великата група „Aerosmith” сложиха по вдъхновяващ начин финалната поанта на седмото издание на „The Brava Balkan Fest”. Рок атмосферата в село Дъбрава събра снощи стотици меломани, които заедно с Eurosmith изпяха парчета от световните класации от 80-те години насам. „Eurosmith” е първата Aerosmith трибют банда, която е създадена през 1997 година и до ден днешен печели доверието, както на Стивън Тайлър, така и на милион последователи не само в Европа.

Истинската визия на „The Brava Balkan Fest” бе разкрита снощи с ритъма на рока. На сцената се качиха още изпълнителите от легендарната благоевградска банда „Black Rose”, които с много талант и изключително силни парчета развълнуваха публиката в село Дъбрава. „Electric Roxy” с тяхното hard rock и glam rock звучене пък забиха на сцената, като не оставиха дори и за минута зрителите да скучаят.

На рок вечерта присъстваха Мария Петрова, заместник-кмет по икономика, финанси и европейски проекти, и Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“ в Община Благоевград.

Седмото издание на The Brava Balkan Fest отново събра стотици любителите на рок звученето. Фестивалът се превърна в любим за много поколения и дори вече има интерес към следващото издание на този музикален празник.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини