Доган поставя задача на актива - 487 134 гласа на изборите

Ахмед Доган
Ахмед Доган

Ахмед Доган свиква спешно актива на ДПС в Сараите. Срещата е минути след като изтече срокът за регистриране на кандидати за президенти. Фпогнюз съобщава, че на сбирката Доган ще постави задача да се достигне и задмине резултата на ДПС от изборите през 2014 г. - 487 134 гласа.

Задачата ще бъде поставена на областните председатели и депутати от движението. На прицел ще продължи да бъде и участието на ДОСТ в изборите, независимо дали Лютви Местан ще се кандидатира или няма да се кандидатира. Предвижда се сбирка с хората на Пеевски след няколко дни.

Вече стана ясно, че "скрит кандидат" на ДПС за изборите е Пламен Орешарски. Според близки до Доган, ако той не набере необходимите гласове за балотаж, най-вероятно ДПС ще подкрепи на изборите ген. Румен Радев. И така на президентските избори, при евентуален балотаж, ще се изправят един срещу друг БСП и ДПС срещу ГЕРБ и патриотите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини