Садистична принцеса от Саудитска Арабия успя да избяга от френското правосъдие

Садистична принцеса от Саудитска Арабия успя да избяга от френското правосъдие

Дъщерята на кралят на Саудитска Арабия Салман (на снимката) е избягала от Париж, след като се разбра, че е заповядала на един от нейните бодигардове да убие  художник – декоратора на нейния апартамент, който си е позволил да направи няколко снимки на нейния апартамент във Франция.

По данни на медиите, принцеса Hassa (42-годишна) е заявила на  декоратора „Не заслужаваш да живееш, куче!”, защото е фотографирал апартамента й, над който той е работил.  

Съобщава се, че телохранителят е пребивал в продължение на 4 часа художника. The Local пише, че пострадалият е бил пуснат едва след като е целунал стъпалата на принцесата.

На телохранителя са предявени обвинения за проявена жестокост, отвличане, нанесени телесни повреди и използване на огнестрелно оръжие.

Както пише Daily Mail, посолството на  Саудитска Арабия в Париж е отказало да коментира случая .

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини