Съветник от Разлог остана без работа заради теч на банкова информация, той видя политическа атака

Съветник от Разлог остана без работа заради теч на банкова информация, той видя политическа атака

Има ли теч на банкова информация за ръководството на Община Разлог към трети лица? Миналия петък общинският съветник от Демократична България Пламен Хаджиев, който работи в една от банките в Разлог, е напуснал по взаимно съгласие. Това обаче е станало след натиск, твърди той, след като е установено, че е изнасял банкова информация към трети лица.

„Това е скалъпена история от ръководството на Община Разлог. Атаката е политическа, защото задавам неудобни въпроси като общински съветник. Аз бях кредитен инспектор, а съм набеден, че съм влизал в сметките на управниците на Общината, за да гледам какви заплати получават. А аз това го знам, защото съм съветник”, сподели Пламен Хаджиев.  

Потърсихме за коментар и бившия кмет на Разлог – инж. Красимир Герчев, звъняхме и на пиара на общината, но се оказа, че тя е в среща, а след това - на тренировка.

Готови сме да публикуваме и позицията на всички страни.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
  1. Здравка Срундачка
    Пламен Хаджиев р един млад мъж много добър спомен в банковата система. Преди всичко ЧОВЕК. Срам и позор. Честността няма прогрес в България. Поздравявам те Пламене. Бъди здрав и много щастлив. Бъди себе си Поздрави от мен и Италия.
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини