Рафтинг приключение и много адреналин край село Елешница

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Разложкото село Елешница приветства днес „Традиционен воден поход по река Места“, който се организирн от „Клуб по воден туризъм“-Хасково. За поредна година китното населено място ще е домакин на рафтинг приключението, което ще продължи до неделя.

Старт на спусканията ще се даде в 14:00 часа в петък, те ще започнат по река Глазне от с. Баня и ще стигнат до базовия лагер в Елешница. На следващата сутрин спусканията продължават по р. Места – тръгват преди моста за с. Гостун до "Момини кули". За финал на похода в неделя трасето ще бъде повторено.

Кметът на с. Елешница – Сашо Мицин, повече от 8 години оказва съдействие в създаването на палатков лагер, намиращ се край един от минералните извори в селото. Той посреща и изпраща любителите на екстремните спортове и се грижи престоят им да бъде вълнуващ и приятен. Всеки, който желае да се впускане във водното приключение, може да го направи с предварителна заявка и уведомление към организаторите. „Желаещите трябва да са напреднали в начинанието, понеже части от трасето не са подходящо за начално обучение“, предупредиха от клуба по воден туризъм.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини