Студенти от ЮЗУ представят модно ревю за юбилей

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

Студентите и преподавателите от специалност „Мода“ към Факултета по изкуствата ще отбележат 25-годишнината от създаването на специалността с модно ревю. Събитието ще се проведе на 30 май 2022 г. (понеделник) в 18:30 ч. в пространството между Младежкия дом и Регионално историческия музей в Благоевград.

Младите дизайнери ще покажат колекциите си, създадени през изминалата учебна година, под ръководството на преподавателите гл. ас. д-р Милка Александрова, гл. ас д-р Росица Рангелова, гл. ас. д-р Татяна Христова и старши преподавател Мария Онтева.

Модното ревю се осъществява със съдействието на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини