Талантливи млади артисти от Благоевград ще се изявят на сцената на TEEN BOOM FEST’2022

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Само седмица остана до най-очакваното и зареждащо събитие за това лято. Обичаният  фестивал TEEN BOOM FEST идва с незабравими тийн срещи и грандиозен концерт в Благоевград. Датата е 28 май /събота/, мястото е пл. ”Георги Измирлиев”, входът е свободен, шоуто започва в 16.00 часа.

Наред с популярните и утвърдени имена, включени в програмата, за доброто настроение на всички гости на Фестивала ще се погрижат и три талантливи формации от Благоевград, които винаги  дават повод за гордост и усмивки със своите възможности. Първи на престижната сцена на TEEN BOOM FEST ще се изявят музикантите от Вокално студио „Фа диез“, с вокален педагог Христина Палева. Те са подбрали страхотни изпълнения и вече нямат търпение да се срещнат с феновете от своя роден град.

С много еуфория и професионални танцови провокации ще ни зарадват младежите на Денс Студио „Дежа Вю”. Техни ръководители са Десислава Камчева и Ани Хачатрян, а великолепната хореография, упражнявана специално за събитието, няма да ви остави безразлични. 

Сърцата на публиката ще разтуптят и даровитите младежи от Presto Music School, защото срещите с тях винаги се превръщат в празник на музиката и таланта.

Публиката на TEEN BOOM FEST’2022 ще пее в един глас най-големите хитове  на музикалната фурия Дарина Йотова - Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимова.

Във фен зоната ще ви очакват Мъци, Йоан-Петър, Presinka , BlackGogo, Kumbata , Alper Chochev , Megsun, Just Boomy.  В Благоевград ще бъде и харизматичният актьор Ивайло Захариев, а най-готините водещи, любимата двойка на малки и големи  - Артьом Анатолиевич -ARti и прелестната Кристина Дончева /Kristina Doncheva ще прикове вниманието ви с много забавления и щуротии, които са намислили специално за публиката на Благоевград.  

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри,  блогъри, музиканти, спортисти и актьори. Състои се от два модула – „Фен среща” и Концерт.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. Зад гърба си има две успешни години, събирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, което го превърна в Платформа –магнит за младото поколение между 8-25г и техните семейства.

TEEN BOOM TOUR’22 се реализира  от „ФЕСТИВАЛ БГ” с партньорството на Община Благоевград, CreateX, White water, с подкрепата на Министерството на младежта и спорта. Ексклузивен  медиен партньор на събитието е THE VOICE BULGARIA.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини