Акция за стари телевизори, хладилниции и компютри в Сатовчанско

Снимка: Pixabay.com
Снимка: Pixabay.com

Община Сатовча и частна фирма организират събиране и извозване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване. Предаването ще става в центровете на населените места в общината.

Акцията ще се проведе на 7 юни от 10,30 часа. Всички, които желаят, ще имат възможност да се освободят от своето негодно за употреба електрическо и електронно оборудване, което ще бъде извозено от домовете им напълно безплатно. Само трябва предварително да се подаде заявка на телефони: 02/441 50 56, 088 4444 048, 0877 784 933.

Ще се събира излязло от употреба електрическо и електронно оборудване от бита – електрически печки, перални, хладилници, телевизори, компютри, монитори и други.  Инициативата е част от системата за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване на Община Сатовча.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини