Най-силните мъже в Европа мерят сили на турнир в Гоце Делчев

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

14 от най-силните мъже в Европа пристигат на 7 октомври в Гоце Делчев. Те ще разтърсят града с участието си в Европейско първенство по силов многобой „Айрън Мен" 2016 г. за Купа "Димитър Саватинов".

Турнирът, чийто старт ще бъде даден в 14 часа на 8 октомври, е част от кампанията „Силните срещу дрогата" и се провежда за първи път в Гоце Делчев - родният град на световния шампион по вдигане на тежести Димитър Саватинов.

Железните мъже ще влязат в спор за призовите места в престижното първенство. Естествено, най-оспорвана се очаква да бъде борбата за първото място, където водач във генералното класиране България е украинеца Константин Илин.

„Айрън Мен" Гоце Делчев 2016 обещава много адреналин, демонстрация на сила, забавни зрелища, естетика и красота.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини