Нови нюанси от снимачната площадка на епизод 8 на "Star Wars"

Нови нюанси от снимачната площадка на епизод 8 на

Актьорът Адам Драйвър, който изигра ролята на злодея Кайло Рен в „The Force Awakens” (Силата се пробужда) сравни новия eпизод 8 с eпизод 5 – „Империята отвръща на ударът”. За това съобщава агенцията за филмови новини “Variety”.

„Империята отвръща на удара” излезе през далечната 1980 година, а новата серия на „Междузвездни войни” се очаква през 2017 година.

Отговаряйки на въпроса за сценария на новия филм, Драйвър казва емоционално: „О, филмът е отличен!”. По неговите думи епизод 8 е всъщност някаква друга тоналност на филма  „Тhe empire strikes back”( Империята отвръща на ударът).

Както отбелязва актьорът, сценаристcът Райън Джонсън счита, че зрителите са готови за новите нюанси и нееднозначности. „Той не опростява нещата и това е абсурдно, но въпреки това е много приятно да се играе в този филм”- добавя Драйвър.

Филмът се очаква да излезе по кината в първите месеци на следващата година.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини