Над 3000 лева събраха в село Черниче от богоявленския кръст, дават ги за кауза

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

3005 лева успяха да съберат жителите на село Черниче от богоявленския кръст. Всяка година по традиция средствата се инвестират с цел облагородяване на селото. В тази връзка от кметската управа обявиха в страницата си във „Фейсбук“, че набират предложения в какво общо благо да бъдат инвестирани парите.

Тази година четиринадесет мъже от село Черниче се хвърлиха в студените води, за да извадят богоявленския кръст. Големият късметлия се оказа 42-годишният Ангел Андреев.

За поредна година момчетата и мъжете, хвърлили се в студените води, за да извадят Богоявленския кръст, дадоха пример и показаха, че са единни. Всеки един от тях бе облечен с тениска с послание и с герба на село Черниче: „Слава във висините Богу и на земята мир между човеците благоволение“.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини