Нов сайт на Община Благоевград за проекти и мнения на граждани

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Община Благоевград създаде нов сайт - https://newblg.bg/. В него е поместена информация, свързана с инвестиционните намерения и идейни проекти за бъдещото развитие на областния център. Интернет страницата е направена достъпна и разбираема за всеки, като е изготвена версия и на английски език.

В нея има два раздела – „Стратегически проекти“ и „Подобрения и поддръжка“. В „Стратегически проекти“ са публикувани материали за парк „Бачиново“, общински пазар, индустриален парк, техпарк и инкубатор, киноцентър и ски зона „Картала“. Във втория раздел ще бъдат оповестявани текущите проекти за поддръжка в общината.

Страницата ще бъде обновявана непрекъснато, за да са информирани навреме за случващото се благоевградчани. На новия сайт всеки може да проследи и етапа на развитие, както и кой е координатор на съответния проект или идейно намерение. Жителите на Благоевград може да изразяват своите мнения и препоръки чрез посочената страница.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини