Деца от Банско сътворихо коледно чудо и събраха над 5000 лева с БлагоТворителница

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Дворът на Начално училище „Свети Паисий Хилендарски” в Банско се превърна в „място на доброто“. Организираната инициатива „Коледна БлагоТворителница” събра много хора вчера, които дойдоха да дарят средства за една кауза: „От детските ръце – до детското сърце“ в подкрепа на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Здравец“.

Подреденият базар по класове изобилстваше от произведения на изкуството и кулинарни изкушения. Настроение, много забавления, музика и песни, танци и хора – истинско коледно настроение. Посрещането на Дядо Коледа и Снежанка предизвика голямо въодушевление сред децата, които получиха лакомства от добрия старец.

„Коледна БлагоТворителница“ изпълни своята мисия – събраната сума от 5027 лв. беше предадена на директора на Дневен център в присъствието на родители и учители.

„Не стигат думите, с които да изразим нашата благодарност към всички родители, които прегърнаха идеята. Днес отново показахме, че когато сме единни, няма невъзможни неща. Да, на Коледа стават чудеса!”, категорични са организаторите на благородната инициатива.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини