Деца помагат на връстници с Коледна БлагоТворителница в Банско

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

Коледна БлагоТворителница ще бъде открита в неделя в 11,00 часа в двора на Начално училище „Св. Паисий Хилендарски” в Банско. С много любов и старание децата от учебното заведение и техните учители и родители са подготвили интересни и неочаквани коледни изненади на всички, които искат да подкрепят идеята им за набиране на средства за интерактивна дъска за децата от Дневен център за деца с увреждания „Здравец”-Банско. „От детските ръце до детското сърце” е мотото, вдъхновило участниците в Коледната БлагоТворителница да създадат добро.

Чрез поканите към ръководството на Общината – към кмета Иван Кадев, зам.-кметовете Сашка Въчкова и Стойчо Баненски, секретаря Иван Докторов и председателя на ОбС Костадин Загорчин, децата канят всички жители и гости на Банско да участват в тяхната Коледна БлагоТворителница.

„Нека в дните преди Рождество с радост и усмивки отворим душите и сърцата си и помогнем на децата да се сбъдне тяхното желание да БлагоТворят за други деца. Коледна БлагоТворителница – от детските ръце до детското сърце”, призоваха от Община Банско.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини