Фолк певицата Луна шеста в президентската битка! Засега! Води пред Волен Сидеров, Веселин Марешки и Валери Симеонов

Фолк певицата Луна шеста в президентската битка! Засега! Води пред Волен Сидеров, Веселин Марешки и Валери Симеонов

Няма шега, няма измама. При обработени от ЦИК почти 43% от протоколите на СИК поп фолк певицата Луна Йорданова е на шесто място в президентските избори. За нея са гласували 8620 души, което е 0,79%. "Всичко е шоу", каза Луна при регистрацията си в ЦИК преди повече от месец, слоганът й, разбира се, беше "Луна президент". Сигурно част от тези, които са й дали доверието си, са нейни близки и фенове, но е сигурно, че много от тях са хора, които не одобряват политическата система в България и са гласували напук.

След нея засега са лидерът на АТАКА Волен Сидеров с 5981 гласа /0,55%/, колегата й певец Светльо Витков от Глас Народен с 5343 гласа /0,49%/, кандидат-президентът на ВМРО – Милен Михов, с 4958 гласа /0,46%/, лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки с 3928 /0,36%/, лидерът на НФСБ Валери Симеонов е с 3658 гласа /0,34%/.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини