Йорданка Атанасова: БСП залага на важни приоритети и разумни решения за бъдещето на страната

Йорданка Атанасова
Йорданка Атанасова

Кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България“ в Благоевградска област Йорданка Атанасова залага на срещите с жителите не само на община Петрич, но и с хора от цялата Благоевградска област. Тя влиза в битката за народни представители на 14 ноември силно мотивирана, а мотивацията й е продиктувана от факта, че винаги е била близо до хората и счита, че добре познава техните проблеми и искания. Йорданка Атанасова е убедена, че „БСП за България“ залага на важни приоритети и разумни решения за бъдещето на страната. Според нея, хората трябва да отидат да гласуват, защото машинното гласуване е лесно и безопасно.

„Занимавам се сериозно с политика повече от 10 години. Единствената ми мотивация да продължавам да го правя, е да бъда близо до хората. Като ръководител на колектив от над 120 души винаги съм близо до техните проблеми и затова се опитвам да помагам и да се отзовавам когато е по силите ми“, коментира в интервю за радио Благоевград кандидатът за народен представител от листата на „БСП за България“ в област Благоевград Йорданка Атанасова. Тя уточни, че именно заради това е взела решението да се кандидатира на тези избори. „

На последните избори БСП остана само с един народен представител от Благоевградска област. Това бе проф. Михайлов, който едва ли би имал възможност да се занимае с проблемите на всяка община, които са доста. Точно затова смятам, че Петричка община трябва да има свой представител в 47-то Народно събрание“, категорична е Йорданка Атанасова. По думите й, настоящата предизборна кампания е много важна и различна от останалите. Наблюденията й от срещите с хората показват, че по-голяма част от обществото желае този път наистина да бъде излъчено правителство. „Хората осъзнаха, че в крайна сметка Парламентът е този, който решава проблемите, който създава стабилност, който дава перспектива и хоризонти“, каза още Йорданка Атанасова. По думите й обаче, има да се свърши още много работа и най-важната част от нея е да бъде убедена да гласува онази част от обществото, която е обезверена и отчаяна.

Кандидатът за народен представител Йорданка Атанасова е на мнение, че „БСП за България“ има сериозни шансове да подобри своя резултат на предстоящите избори. Причините за това са доста – работата на последния 46-тия Парламент, разочарованието от партиите на протеста, подкрепата на президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова. Според Йорданка Атанасова е необходимо БСП да продължи своята политика на последователност и диалогичност, а преговори да се водят с тези политически формации, които се доближават като ангажимент до основните послания и обещания на социалистите.

„Всички ние видяхме, че най-често около нас са реализирани корупцията, престъпността, бедността, с които досегашното управление или не е било в състояние или не е проявило воля да се справи. Единственият изход пред държавата се налага да бъде незабавната пълна промяна на водената политика и на участниците в нея“, категорична е Атанасова. Като свой приоритет тя поема ангажимента за лична среща и подкрепа на всеки човек, който постави свой проблем, не само в община Петрич, но и в цяла Благоевградска област.

* Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини