ФК „Пирин” намали цената на билетите за мача с „Ботев”-Пловдив

Снимка: ФК
Снимка: ФК "Пирин"

Тази събота, 6 ноември, отборът на „Пирин”-Благоевград посреща Ботев (Пловдив) в мач от 14-ия кръг на Първа лига. „Орлетата” имат да си връщат за загубата с 1:2 на „канарчетата” в Коматево, които са една от приятните изненади в първенството ни този сезон.

Двубоят е с начало 15:00 часа. Въпреки че мачът е от първа ценова категория, но поради извънредните обстоятелства, свързани с пандемията, ръководството на клуба взе решение да намали цената на билетите. Пропуските са в продажба и в двата фен магазина на „Пирин” в Благоевград - на улица "3-ти март" и в Зелената къща.

Цената на стандартния билет е 8 лв., а за деца и пенсионери - 4 лв.

Тези видове билети може да бъдат закупени онлайн тук: https://bit.ly/3brt8LT. ВИП билет за срещата може да закупите тук: https://bit.ly/3GINgY0. Билети за сектора за гости може да закупите тук: https://bit.ly/2ZD6JbF.

На стадиона ще бъдат допускани зрители само със "зелен сертификат“, лична карта и билет. Деца ще бъдат допускани само с придружител.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини