Кандидат-депутатите на БСП в Пиринско поеха конкретни ангажименти пред избирателите

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър
"БСП за България" за пореден път доказва, че е партията, която е в непрекъснат контакт с хората и залага на личните си срещи с всеки един човек. Затова и кандидатите за народни представители от листата на социалистите в област Благоевград проведоха поредица от срещи в своите населени места.
 
Кандидатите за народни представители Богдан Боцев и Костадин Харисков се възползваха от хубавото време и се срещнаха с хора на Кооперативния пазар в гр. Гоце Делчев, за да им представят разумните решения за бъдещето на страната, които предлага БСП.
 
"Хората са обезверени и все повече се интересуват от това как да оцелеят в предстоящите зимни месеци. Ние от "БСП за България" имаме конкретни предложения и ефективни разумни мерки, които ще приложим веднага, ако получим достатъчно доверие от избирателите. Изключително важно е да се гласува на предстоящите избори, защото страната ни има нужда от стабилно и редовно правителство", коментираха кандидатите за народни представители Богдан Боцев и Костадин Харисков. Те се опитаха да убедят хората колко е важен гласът на всеки един и колко нужно е заедно да положим усилия, за да живеем по-добре в страната ни.
 
Кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" в област Благоевград Йорданка Атанасова и членове на Общинския предизборен щаб в Петрич също се срещнаха с жители на общината. Освен че представиха приоритетите на партията и разумните решения, които БСП предлага за бъдещето на страната, те проведоха и разяснителна кампания за начина на гласуване на изборите на 14 ноември. На срещите си с хората те обясниха, че машинното гласуване е лесно и безопасно и затова всеки един човек трябва да упражни своето право на вот. За да бъдат максимално полезни на хората, социалистите от Петрич заедно с кандидата за народен представител Йорданка Атанасова дадоха разяснения на хората как точно ще се извърши гласуването в изборите за президент и за Народно събрание, а освен това обсъдиха и най-наболелите въпроси и проблеми, касаещи хората в Петрич и района.
 
Кандидатът за народен представител от листата на "БСП за България" Александър Дурчов проведе среща с кмета на община Банско Иван Кадев. По време на нея са дискутирани въпроси, свързани с организирането и осигуряване на нормални и честни избори, децентрализацията на властта и осигуряването на по-голяма независимост на общините.На срещата са обсъдени и редица идеи за подобряване на бизнес климата в общината и насърчаване на предприемачеството.
 
Д-р Владимир Пандев – кандидат за народен представител от листата на "БСП за България" в 1 МИР – Благоевград се срещна с жители на селата Логодаж и Селище. По време на срещата бе поставен въпросът за трудностите, които срещат хората в малките населени места по отношение на водоснабдяването, пътната инфраструктура и лекарската помощ. Доктор Пандев подчерта, че сред основните му приоритети са съживяването на селските райони, създаването на по-добри условия за живот и развитие на младите хора, за да имат стимул да останат и работят в България, качествено и достъпно здравеопазване.
 
В хода на разговора жителите на Логодаж отправиха и молба, свързана с природна забележителност, намираща се в близка до селото местност – пещера с няколко галерии и запазени карстови образувания. От години тя е затворена, а желанието им е да бъде възстановен достъпът до нея. Пандев пое ангажимент да съдейства, за да може в района да се развива туристическа дейност.
 
*Купуването и продаването на гласове е престъпление
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини