Владимир Димитров пак е шампион! Нова титла по бодибилдинг за таланта от село Полето

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Нов триумф на 32-годишния Владимир Петров Димитров от симитлийското село Полето! Той стана шампион в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг. на силното Международно състезание „Fitparade”, което се провежда вчера и днес в унгарската столица Будапеща.

В надпреварата участват около 1000 участници в различните категории от различни страни, сред които България, Италия, Германия.

„Искам да изкажа специални благодарности към треньора си Благой Ангелов, към ръководството на Община Симитли и най-вече към кмета Апостол Апостолов, както и към Стефан Апостолов за подкрепата. Благодарение на тях имах възможността да дойда в Унгария и да представлявам Община Симитли и България на такова голямо събитие. Смятам, че се представих повече от достойно. За мен тази победа е голям успех. Бих казал, че имам един много силен сезон – 2 състезания, 2 първи места“, каза Владимир Димитров след края на състезанието.

До края на тази календарна година шампионът от Полето ще има още едно състезание в румънската столица Букурещ, където младият бодибилдър ще се бори отново за победа и за абсолютна титла, която ще му осигури про карта.

„Ще се боря за победа, но каквото стане. Ако не успея тази година, продължавам догодина“, уточни той.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини