Театърът си намери уютен дом в Белица, нова комедия разсмива до сълзи

Театърът си намери уютен дом в Белица, нова комедия разсмива до сълзи

Театърът се чувства комфортно на сцената на обновеното читалище в град Белица. Затова нова постановка ще зарадва жители и гости на населеното място на 13 октомври, сряда, от 18,30 часа.

Зрителите никак няма да скучаят, а ще леят сълзи през смях с играта на известните артисти Любо Нейков, Станимир Гъмов, Невена Бозукова, Албена Павлова и Петьо Петков – Шайбата, които ще представят комедията „Вражалец“ по Ст. Л. Костов. Историята се развива в китно българско селце, в което една сутрин пристига вражалец, който предсказва на кмета, попа и двете най-видни девойки, че скоро при тях ще потече река от злато и някой, който е с тънък занаят, ще им помогне да го укрият. Каква ще бъде развръзката? Това ще стане ясно на 13 октомври вечерта.

Реновираното Народно читалище „Георги Тодоров 1885” в Белица бе сцена на жизнерадостната комедия „Как се търси съпруг” преди 5 дни, на 27 септември. Публиката разпусна с театралното изкуство и с постановката на Миро Гавран. Режисьор на комедията е Александър Илинденов, а в нея участваха актьорите Ани Михайлова, Ивайло Калоянчев и Веселин Цанев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини