Облаци в първия ден на октомври, слаб дъжд само на юг

Облаци в първия ден на октомври, слаб дъжд само на юг

Днес над по-голямата част от страната облачността ще се задържи значителна. Слаби превалявания от дъжд ще има само на отделни места, главно в южните райони. По-съществени разкъсвания на облачността ще има над Североизточна България. Ще продължи да духа слаб до умерен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще са между 15° и 20°.

Над планините ще има значителна облачност, високите части преди обяд ще са в облачния слой. На отделни места главно в Рило-Родопската област ще има слаби превалявания. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието облачността ще е значителна и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще продължи да духа умерен североизточен вятър. Максимални температури по крайбрежието: 16°-17°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде около 4 бала.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини