Футболните надежди на Микрево с нова гръмка победа - 5:3 срещу „Беласица”

Снимки: Община Струмяни
Снимки: Община Струмяни

Атрактивна футболна среща се проведе вчера между деца, родени 2008 г., от отборите на "Малеш" и "Беласица" за купата на БФС. Момчетата от отбора на Футболен клуб „Малеш“-село Микрево победиха категорично отбора на „Беласица“-Петрич с резултат 5:3. Головете за малките малешевци вкараха Димитър Стойков,Самуил Мечев се отчете с два гола, Александър Калчев и Николай Ноцков. Най-хубавото е, че отборът надгражда с всеки изминал мач. Не е за подценяване фактът, че „Малеш” вкара 5 гола на „Беласица“-Петрич, които са добър отбор.

След тази победа футболистите се класираха за следващия кръг, където ще играят срещу Футболен клуб „Пирин“-Благоевград. „Много добър мач за нашия отбор. Вижда се, че тези деца се надграждат с всеки изминал мач. Радостно е, че вкарахме 5 гола на „Беласица“-Петрич, които са добър отбор”, коме.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини