Жегата става все по-голяма, спасението е край плажа и морето

Жегата става все по-голяма, спасението е край плажа и морето

Днес ще бъде по-топло от вчера. След обяд ще има временни увеличения на облачността и на отделни места в източните и планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Ще е горещо, а максималните температури ще са между 32° и 37°.

По Черноморието ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, на отделни места, главно по северното крайбрежие с краткотрайни валежи от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури 27-30°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.  В планините ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад.

Максималната температура на 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра - около 20°. И в средата на седмицата над по-голямата част от страната времето ще е слънчево. Над планинските райони ще се развива купеста облачност, около и след обяд там не са изключени изолирани краткотрайни превалявания. Вятърът ще е слаб до умерен, в сряда от изток-североизток, в четвъртък - от югоизток. Температурите ще се повишат още и максималните ще са между 33° и 38°. В петък над Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на места ще превали и прегърми. Там дневните температури ще са по-ниски. В Източна ще остане слънчево и горещо.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини