Жегата отново е тук, ще вали на изток

Жегата отново е тук, ще вали на изток

Жегата се завръща с пълна сила днес. Максималните температури ще са между 29° и 34°. Над Западна и Централна България ще е предимно слънчево. Над източните райони облачността ще е по-често значителна, на много места с валежи от дъжд. Ще духа умерен, в Източна България временно силен север-северозападен вятър, по-ниски в крайните източни райони.

Над Черноморието облачността ще е променлива с превалявания от дъжд, след обяд по северното крайбрежие придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималните температури ще са между 26° и 28°, температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево, с по-значителни увеличения на облачността над масивите от Източна България. Превалявания ще има главно в Странджа и източните части на Стара планина. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 15°.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини