Безплатни очни прегледи за деца и възрастни ще има в Гоце Делчев

Снимка: Община Гоце Делчев
Снимка: Община Гоце Делчев
Безплатни очни прегледи за деца и възрастни ще се проведат на 13 май в Гоце Делчев.
 
Български лекарски съюз, Българско дружество по офталмология и Байер България стартират Национална скринингова кампания за очни прегледи „Зрението е всичко! Прегледай се!“. Инициативата цели да спомогне за диагностиката на най-честите социално-значими очни заболявания, да популяризира същественото значение на профилактичните прегледи и да информира обществото за важната роля на грижата на очното здраве.
 
Мобилният очен кабинет на „Зрението е всичко! Прегледай се!“ започва тримесечното си пътуване в различни градове на страната на 10-ти май, а кампанията ще продължи до 16-ти юли 2021 г. Офталмолози ще консултират безплатно деца и възрастни хора в различните градове в страната от 9 до 16 ч.
 
В град Гоце Делчев прегледите на възрастните хора ще се извършват на 13 май от 9.00 часа в мобилния кабинет, който ще бъде разположен на площад „Гоце Делчев“, а на децата - в Народно читалище „Просвета“ в същия ден и час.
 
Необходимо е предварително записване на желаещите на телефон 0988 365 143 във времето от 8.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 часа. Записванията започват от днес и ще продължат до 12 май.
Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини