На 6 места днес ваксинират срещу Covid-19 в Пиринско

Снимка: pixabay.com
Снимка: pixabay.com

Временни зелени коридори за имунизация срещу COVID-19 ще работят в Благоевградска област до 9 май, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Днес, на 3 май, в област Благоевград ще работят 6 пункта за имунизация.

В Благоевград от 9 до 12 часа ще работят кабинетът в Регионалната здравна инспекция и в Специализираната болница „Св. Мина“.

В Гоце Делчев ще се поставят ваксини в МБАЛ „Иван Скендеров“ – от 10 до 14 часа, и в Медицинския център „АРТРО“ – от 8 до 16 часа.

В Банско ще работи Медицинският център „Свето Благовещение“ от 8 до 12 часа, а в Разлог кабинетът на д-р Димитър Джупанов – от 8 до 12 часа.

За дните до 9 май е изготвен график за работа на всички медицински центрове през почивните дни. Той е публикуван на интернет страницата на Министерството на здравеопазването, както и на сайта на РЗИ – Благоевград.

Източник: Радио Благоевград

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини