Нова сбирка в БСП, решават ще подкрепят ли президента Румен Радев за втори мандат

Корнелия Нинова, фото: БСП
Корнелия Нинова, фото: БСП

Нова важна среща в БСП, след като миналия уикенд лидерът Корнелия Нинова привика на разговори председателите на областните и общинските партийни структури.

Днес Изпълнителното бюро на БСП свика заседание на Националния съвет на партията. В дневния ред влизат няколко задачи - дали БСП ще подкрепи президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, да отчетат резултатите си от  Парламентарните избори 2021 на 04 април и да очертае бъдещите си задачи.

Най-важната задача на това Народно събрание е промяната в Изборния кодекс, следвани от мерките за подпомагане на българските граждани, категорични са социалистите. Те вече са внесли в парламента 6 законопроекта и очакват подкрепа от всички политически партии. Те са за подпомагане на социално слабите, на пенсионерите, на младите семейства, на майките с деца и на учениците.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини