Условна присъда за насилник от Петрич, плашил с убийство бившата си жена

Условна присъда за насилник от Петрич, плашил с убийство бившата си жена

Осъдиха условно насилник от Петрич, тормозил и заплашил с убийство бившата си съпруга. Н. С. призна вината си и това го спаси от ефективно наказание.

Около 21 ч. на 14 февруари той заплашил бившата си съпруга с престъпление против личността й, като деянието било извършено от него в условията на домашно насилие. Отправил закани и срещу брата на жената. Агресивният мъж оказал съпротива спрямо пристигналите на място полицаи и отправил закани с убийство. Насочил ловна пушка и произвел два изстрела в стената. Извършил и непристойни действия, като счупил входната врата на жилищна сграда.

Въпреки това насилникът се спаси от затвора след като призна вината си и сключи споразумение със съда.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини