Официално! Разлог ще има свой депутат в 45-ото Народно събрание

От Демократична България обявиха официално своите депутати
От Демократична България обявиха официално своите депутати

Община Разлог ще има свой представител в следващия парламент. Това е юристът Иван Димитров от „Демократична България-Обединение”, който беше втори в листата. Той ще бъде част от 45-ото народно събрание, след като водачът генерал Атанас Атанасов избра да стане депутат от 23-ти МИР в София. Това бе обявено преди минути на официалната страница на „Да, България”.

Иван Димитров е адвокат, председател е на ДСБ в Разлог. Съгражданите му вярват, че той достойно ще представи общината в парламента и ще допринесе за развитието на региона и на целия Пирински край.   

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини